Je bekijkt nu Eten warm houden tijdens de hitte? Dat hoeft niet vandaar de beste tips koeltips!

Eten warm houden tijdens de hitte? Dat hoeft niet vandaar de beste tips koeltips!

Je eten warm houden tijdens de hitte? Dat hoeft niet vandaar de beste tips op je huis en je eten lekker koel te houden tijdens deze zomerdagen! Geniet jij ook zo van het lekkere weer? Of heb je er juist last van? Warmhoudbakken geeft dit keer geen tips om je eten warm te houden maar voor 1 keer om je eten koel te houden.

Super eenvoudig en simpel!

We beginnen met een hele makkelijke en simpele oplossing, de koelkast. Iedereen heeft thuis wel een koelkast staan, super handig om je eten koel te houden zodat het niet bederft. Ook in de wintermaanden gebruiken we de koelkast. Maar tijdens dit warme weer kan je nog veel meer met je koelkast. Zet zeker weten elke avond voordat je naar bed gaat een flesje water in de koelkast (of zelfs de vriezer) om de volgende dag met koud water te beginnen. Aangezien de warmte al vroeg op de dag aanwezig is, is dit geen overbodige luxe.

Ooit een meloen in de vriezer gelegd?

Heb jij ooit een meloen in de vriezer gelegd? Moet je maar eens proberen! Heerlijk om een meloen bevroren te eten. Hierdoor zal je voor even lekker verkoeld zijn en geen last hebben van de hitte! Daarnaast kan je natuurlijk nog veel meer in de vriezer doen. Doe bijvoorbeeld de volgende dingen altijd in de vriezer:

  • Flesje water
  • ijsklontjes
  • waterijsjes

Dit kan je namelijk altijd gebruiken!

Direct een airco nodig om het huis een beetje koel te houden? Bestel je (mobiele) airco hier zodat je morgen direct een koel huis hebt!

airco koel

Drinken koud houden op een feestje

Heb je nou een feestje of organiseer je een BBQ? Koop dan een grote zak met ijklontjes en gebruik een grote bak waar je alle flesjes bier en flessen wijn in koud houdt! Hierdoor hoef je niet steeds naar binnen te lopen en de koelkast open te doen. Hierdoor blijft het netjes in huis en heb je altijd koud drinken binnen handbereik!

Geef een reactie