Shop nu al de allerbeste warmhoudbakken bij warmhoudbakken.nl!

Hapjespan

Ben je opzoek naar een hapjespan? Bij onze website zit je helemaal goed. Hapjespannen zijn zeer geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, feestdagen of gewoon een gezellig zaterdagavond of zondagmiddag. Hapjespannen hebben vaak een glazen deksel waardoor je gemakkelijk kan zien hoe het met hapjes staat. Een hapjespan met deksel in vaak standaard meegeleverd.

Hapjespannen met anti-aanbaklaag

Alle hapjespannen hebben een anti aanbaklaag van zeer hoge kwaliteit. Bij veel van onze hapjespannen heb je tijdens het bakken geen boter of olie meer nodig. Het gebruik van een metalen spatels is geen enkel probleem.

Wat is een hapjespan?

Een hapjespan een soort koekepan met een hogere rand waardoor je met verschillende vloeibare voedingsmiddelen kan koken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van wijn of bier om zo een lekker sausje te maken. Een hapjespan wordt ook wel een sauteerpan genoemd.

Elektrische hapjespan

Een steeds populairder product is de elektrische hapjespan. Een elektrische hapjespan heeft verschillende voordelen t.o.v. de normale hapjespan. Deze veelzijdige elektrische hapjespan wordt ook wel een partypan genoemd. In deze pan kan je heel makkelijk verschillende partyhapjes maken, denk bijvoorbeeld aan de volgende snacks:

  • Satestokjes
  • Kippenpootjes
  • Gehaktballetjes
  • Pizza

Deze elektrische hapjepannen hebben vaak ook een regelbare thermostaat en een transparante deksel. De pannen hebben vaak een deksel met stoomuitlaat.

Close Menu