Kroketten warm houden

Kroketten warm houden doe je gemakkelijk met één van onze uitgelichte warmhoudbakken. Wanneer je een feestje hebt en optimaal wilt voorbereiden is het handig als je op het moment van drukte niet meer je lekkernijen hoeft te koken of te bakken. Kroketten kan je gemakkelijk vooraf frituren en vervolgens warm houden in warmhoudbakken. Hieronder vind je een aantal warmhoudbakken die uitermate geschikt zijn om kroketten warm te houden.

Kroketten warm en lekker houden

Wil je nou geen koude kroketten tijden een feestje of bijvoorbeeld wanneer je vrienden langs komen? Maar wil je ook niet hele tijd naar de frituurpan heen en weer lopen? Dat kan je gemakkelijk doen door je kroketten af te halen bij de snackbar en ze vervolgens warm te houden en zo op tafel neer te zetten in een warmhoudbak. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om vooraf zelf de kroketten te bakken en vervolgens warm te houden! Super makkelijk en handig.

Op zoek naar een uitbreidbare warmhoudplaat waar je gewoon borden, schalen en koppen op kwijt kan? Dan is deze warmhoudplaat perfect voor u!

Op zoek naar een electrische warmhoudbak met genoeg literinhoud? Dan is deze warmhoudbak perfect! Warm de pan tot wel 85 graden op!

Deze oplaadbare warmhoudplaat is ontzettend handig voor als u niet wil prutsen met snoeren en verlengsnoeren. 

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Jose

    Super handig!

Geef een reactie