Shop nu al de allerbeste warmhoudbakken bij warmhoudbakken.nl!
Top 5 kerstdiner ideeën van 2018

Top 5 kerstdiner ideeën van 2018

Op zoek naar heerlijk kerstdiner ideeën? Warmhoudbakken.nl heeft voor jou de allerlekkerste gerechten geselecteerd! Wij hebben de gerechten beoordeeld en vergeleken op basis van kwaliteit, stijl en prijs/kwaliteitsverhouding. Bij elk gerecht is het natuurlijk handig om ze makkelijk warm te kunnen houden! Ben je benieuwd hoe je deze gerechten makkelijk warm kan houden? Bekijk dan hier onze warmhoudbakken.

Gerecht 1: Hazenpeper (Hoofdgerecht)

Dit is een heerlijk hoofdgerecht en een super kerstdiner idee! Dit is stoofgerecht samen met: zilveruitjes, peperkoek, kruidnagel, laurier en jeneverbes. Daarnaast zijn aardappelpuree, gestoofde peertjes en rode kool natuurlijk een must! Dit gerecht is heerlijk te combineren met rode wijn!

kerstdiner idee hazenpeper

Gerecht 2: Garnalencocktail (voorgerecht)

Een traditionele garnalencocktail in een hoog glas. Dit gerecht kan je heerlijk zelf maken! Een super kerstdiner. Met de overheerlijke Hollandse garnalen als basis, kun je de cocktail verder op smaak maken met een dressing van dille, mayonaise en citroen. Zorg dat je vooraf gepelde garnalen koopt zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Dit is ontzettend veel werk en hygiëne is erg belangrijk bij het pellen van garnalen.

“Je wilt natuurlijk al deze gerechten warmhouden tijdens de kerst als je aan tafel zit, en niet elk keer weer naar de keuken op en neer hoeft te lopen.”

Gerecht 3: Kerst rollade spi­cy tut­ti­frut­ti (hoofdgerecht)

Een heerlijke rollade, dat kan niet missen op kerstavond. Zorg dat je dit gerecht een dag van te voren maakt, aangezien de wachttijd van het recept erg lang is. Voor dit gerecht heb je ongezoete appelsap nodig, rietsuiker, kaneelstokjes, tuttifrutti en natuurlijk de rollade! Benieuwd naar het volledige recept? Check het hier!

Gerecht 4: Gevulde kalkoen (hoofdgerecht)

Een wat minder populair gerecht in Nederland maar zeker niet onmisbaar. De gevulde kalkoen. Dit gerecht is ontzettend populair in Amerika. De kalkoen is een smaakvolle vogel die je heerlijk kan vullen met de volgende recepten: champignons, uit, knoflook, ei, peterselie, en selderie.

Gerecht 5: het kerstdiner idee van 2018

Een gerecht die elk jaar weer ontzettend populair is… Gourmetten! Natuurlijk niet te ontbreken en super handig. Lekker kleine hapjes maken, zelf koken en lekker opeten. TIP: zit je nou vol? Houdt je hapjes en snacks warm in een warmhoudbak en eet ze later op de avond alsnog vers en warm op!

Geef een reactie

Close Menu